Even voorstellen

Mijn naam is Annika Meinsma en ik ben gediplomeerd muziektherapeut en muziekdocent. Vanaf mijn zevende ben ik al actief met muziek bezig. Na AMV les (algemene muzikale vorming) en blokfluitles kwam al snel de klarinet in beeld. Dat was het helemaal, echt mijn instrument! Naast klarinet zing ik en bespeel piano, gitaar en alt saxofoon.

Ik ben in januari 2014 afgestudeerd als muziektherapeut aan het ArtEZ Conservatorium te Enschede. Tevens heb ik de specialisatie neurologische muziektherapie behaald bij prof. Thaut. Ik heb ervaring met visueel beperkte cliënten, cliënten met epilepsie, gedragsproblemen, motorische beperkingen, spraak- en taalontwikkelingsstoornissen, prikkelverwerkingsstoornissen, algehele ontwikkelingsachterstand, autisme, ADHD, Syndroom van Down, verstandelijke beperking, meervoudig complexe handicap, volwassenpsychiatrie en dementie.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Muziektherapie (NVvMT) en de Federatie voor vaktherapeutische beroepen (FVB). Daarnaast ben ik aangesloten bij SoloPartners.

Na de opleiding muziektherapie heb ik met goed gevolg de post-HBO opleiding muziekeducatie afgerond aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast mijn werk als muziektherapeut geef ik muziekles en verzorg ik muziekactiviteiten.

Contact

Annika Meinsma
0644043465
info@daarzitmuziekin.info
Zwolle e.o.


Daar zit muziek in!

Praktijk voor muziektherapie, muziekles & muziekactiviteiten
© 2023

BTW-id NL002260738B54
KVK nr. 65182626.